Terkep

Kérem válasszon nyelvet

magyardeutsch
  • Berek Fisch Park - Hövej

  • Berek Fisch Park - Hövej

  • Berek Fisch Park - Hövej

Következő
  • 1
  • 2
  • 3
Előző
Programajánlatok

FamilyPark Neusiedler

...Szerezzen egy felejthetetlen élményt a gyerekeknek!

 

 ...Mesefalu  a Fertőtónál...

 

Ausztria legnagyobb szabadidő- és családi parkjában mindenki garantáltan megtalálja a neki való kikapcsolódási lehetőséget!

 
Élmény és kaland az egész családnak 120.000 négyzetméteren
Ma 120.000 négyzetméteren számtalan attrakció várja a látogatókat, és garantál élményeket és kalandot az egész család számára. A "Kalandvár", a "Meseerdő", a "Kalandsziget" és a "Tanya" fiatalt és időset nézelődésre, tapasztalatszerzésre és aktív tevékenységre hívogat. "Náluk kicsik és nagyok kedvük szerint kitombolhatják magukat, kipróbálhatnak és felfedezhetnek mindent, és élesíthetik érzékszerveiket. Megfigyelhetik és megsimogathatják például a náluk honos állatokat, megtapasztalhatják a vizet minden érzékszervükkel, vagy próbára tehetik ügyességüket és bátorságukat.

 A különféle járművek, mászási lehetőségek, pihenők, elektronikus színházak, mesék és éttermek színes kavalkádja négy különböző témakörben várja a látogatókat, mindenkinek a megfelelő ajánlatot kínálva. Minden évben újra és újra meglepjük vendégeinket, és csillogóvá varázsoljuk a gyerekszemeket. Nálunk valóra válnak az álnok!

 Az elmúlt években  számos új attrakció nyílt meg, amik ma nagyon kedveltek. A "Mocsárvár", a "Templom-csúszda", a "Krokó vízi pályája", a "Traktorpálya", a "Törpebánya" valamint a hatalmas homokozó csak néhány a helyszínek közül. A pihenni vágyók számára az idén tovább bővítették az erdei sétányt, ahol idősek és fiatalok kellemes környezetben élvezhetik a természetet.

 Szédítő és lélegzetelállító! 2013 júniusától újabb látványos attrakció vár rátok:  az "Isteni villám" hullámvasút - Burgenland első hullámvasútja!

 Egy 18 személyes vonat 16 méter feletti magasságba megy fel, ahonnan gyors kanyarog  balra, jobbra, magasba és a mélybe, és mindezt többször - 480 méteren keresztül.

 Hövejtől  távolsága : 55 km

 Nyitvatartási idő:

 2013. március 23-tól október 27-ig naponta
Márc. – szept.: 9.00 – 18.00 óráig - Belépés: 17.00 óráig. Játékok: 10.00-től 18.00 óráig
Október: 10.00 – 17.00 óráig - Belépés: 16.00 óráig. Játékok: 10.00-től 17.00 óráig

 

 Születésnaposok 3 és 14 év között (csak az adott napon, igazolvány felmutatásával) a belépés ingyenes!

 Egyéb információ, belépő árak:

 http://www.familypark.at/index.php?id=5

 

Märchenpark Neusiedlersee
Märchenparkweg 1
A-7062 St. Margarethen Ausztria Burgenland