Terkep

Kérem válasszon nyelvet

magyardeutsch
  • Berek Fisch Park - Hövej

  • Berek Fisch Park - Hövej

  • Berek Fisch Park - Hövej

Következő
  • 1
  • 2
  • 3
Előző

Üdvözöljük a Berekben!

 

BEREK-HORGÁSZNYARALÓ

EGÉSZ ÉVBEN FOGLALHATÓ!

 

Szabad szállás lehetőségek: http://www.berekhorgaszpark.hu/tablazat.html

BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje lelassítja az idelátogatókat. Séta alkalmával belehallgatunk az erdő csendjébe.

Sokan vágyunk arra, hogy a pihenésünket természethez minél közelebb töltsük, ugyanakkor lehetőleg komfortos körülmények között. A Berek Horgásznyaraló a várostól távol található, ideális helyszíne az aktív pihenésnek. Gerendaházunk közvetlen a horgásztó partján található.

A vízpart közelsége, és az erdők csendje a kandalló tűzének nyugtató hatása segít kiszakadni a hétköznapok rohanásából. A természet közeli faház felszereltsége: 1 szoba franciaágy , 2. szoba 2db fenyő ágy , nappaliban kihúzható heverő 2 fő részére, fedett terasz kerti bútorokkal, felszerelt konyha , elektromos és fás kandalló fűtés , fürdő, WC, TV, Wifi, zárt udvar parkolási lehetőséggel és kertben grillezésre és bográcsozásra lehetőség van.

 A Tópark és mellette fekvő Berek erdő már nevében is vadregényes, a valóságban pedig izgalmas, nyugtató és romantikus sétákat kínál csodálatos fákkal, ligetekkel és rétekkel.

 A horgásztó intenzív halállománya garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is . A tavat számos 10 kg feletti ponty és amúr lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet. A horgásznyaraló előtt 3 horgász számára van ideális horgászati lehetőség úszós ,fenekező , feederes horgászatra . A nyaraló lehelyezkedése nem kedvező a bojlis horgászthoz.

 A közeli Fertő-Hanság Nemzeti Park és a Rábaköz szintén számtalan látnivalót kínál a természet- és kultúraszerető vendégeknek:

 

Fertődi Kastély
Hanság Élővilága Kiállítás
Gyógy- és strandfürdő Kapuváron , Hegykőn , Petőházán
Kenu- és kalandtúrák a Hanságban
Gyalogtúrák és kerékpártúrák a Rábaköz és a Hanság és a Fertő Tó kiépített kerékpárútjain.

 Horgásznyaralónk a Berek Horgászparkban található a korábban hímzéséről világhírű - Hövej határában.

 Horgásztóról:

 A tavon a „fogd meg és engedd vissza” (Catch & Release) szemlélet az irányadó!

 A tóban található halfajok: intenzíven telepített tőponty, nyurgaponty, kárász, dévér. Ragadozó halak: süllő, csuka, balin, fekete sügér. Tórekorderek 2013 ban: ponty 22 kg , Amur 17 kg

 

 http://www.berekhorgaszpark.hu/horgaszrend.html

 

Szeretettel várunk BEREK-HORGÁSZPARK-ban 


 Szállásokról leírás,képek és térkép és foglalási információk:

http://www.berekhorgaszpark.hu/szallas.html

Információ , aktuális hírek, szabad időpontok  és rekord fogások :

 https://www.facebook.com/berekfischpark

 

Aktuális napi menü rendelés ,étel kiszállítás:

https://www.facebook.com/berekmenu