Terkep

Kérem válasszon nyelvet

magyardeutsch
  • Berek Fisch Park - Hövej

  • Berek Fisch Park - Hövej

  • Berek Fisch Park - Hövej

Következő
  • 1
  • 2
  • 3
Előző

Házirend

 

Berek Horgászpark csendes, nyugodt környezetben közvetlen vízparton kitűnő pihenési, üdülési és egyéb szabadidős tevékenységekre biztosít lehetőséget. Ennek egyik elengedhetetlen feltétele, hogy a nálunk megszálló Kedves Vendégeink betartsák az előírásokat.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:
- Szállásfoglalás (sátor + sátorhely) az érkezés napján 08 – 19.00 – ig lehetséges. Ettől eltérő érkezést kérjük, szíveskedjenek előre jelezni. A faházakat az érkezés napján 14:00-től lehet elfoglalni, és a távozás napján 10:00-ig kell elhagyni. Amennyiben 10 óráig a Vendég nem hagyja el a faházat, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat!
- Bejelentkezési kötelezettségnek személyi igazolvánnyal, útlevéllel kell eleget tenni!
- A számla kiegyenlítését kérjük a távozás napján, legkésőbb 10.00 – ig kiegyenlíteni.
 - A szállóvendégekhez érkező látogatók létszámát, érkezési és távozási idejét kérjük a recepción előre bejelenteni, fogadásuk kizárólag bejelentéssel lehetséges 08 és 20 óra között.


Parkolás és belső közlekedés:
- Egy faházhoz egy ingyenes gépkocsi-parkolóhely jár, ezen felül minden autó után parkolási díjat számolunk fel. A kemping területén csak szállóvendégek parkolhatnak.

Üdülési szabályzat:
- Sátrát, lakókocsiját, gépkocsiját az arra kijelölt helyen kérjük elhelyezni.
- A kemping területén található vizesblokkokat és a grillezőt, konyhát kulturáltan és rendeltetésszerűen kell használni, ellenkező esetben a Vendég többlettakarítási díjra, valamint kártérítésre kötelezhető.
- A hűtőben csak névvel és dátummal ellátott élelmiszert lehet tárolni.
- A sátrakban, faházakban és azok teraszán dohányozni szigorúan tilos!
- Tisztelettel megkérjük dohányzó vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a park teljes területén a csikket ne szórják szét, hanem az arra kijelölt tárolóedényekbe tegyék.
- A kemping területén szemetelni tilos!
- A házban lévő bármilyen üzemzavart vagy valamely berendezés meghibásodását kérjük a recepción haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.
- A házak berendezését szíveskedjenek rendeltetésszerűen használni!
- Faházakhoz tartozó ágyneműt, plédet a strandon használni tilos!
- A szabadidőpark programjain mindenki saját felelősségére vehet részt.
- Érkezéskor és induláskor a házat leltár szerint átadjuk, illetve átvesszük.
- Mindennemű károkozás, kártérítés címén felszámolásra kerül!
- A kempingben a csendes pihenő alatt (12:00 -15:00) és este 22:00 óra után az ott tartózkodók nyugalmának érdekében kérjük, szíveskedjenek mellőzni a hangoskodást és az egyéb zavaró magatartást!
- Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet. A tűzrakás után kérjük a vendégeket a parázs eloltására a tűzveszély elkerülése végett.
- A kemping területén kutya (maximum 10 kg-ig), illetve macska csak az előírásoknak megfelelően tartható.
- A Vezetőség nem vállal felelősséget az értékek elvesztése vagy lopás esetén, kártérítésre nem kötelezhető természeti csapás, tűz illetve önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl.: áramszünet).
- A Vezetőség fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő vendégeket ne fogadja, illetve a parkból azonnali hatállyal eltávolíthatja.

Az érkezéskor a bejelentkező lapon is feltüntejük szabályzatunkat, Ön aláírásával elfogadja és megérti a szabályzatot.
Kellemes pihenést és szórakozást kívánunk!
Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Dohányzás figyelmeztetés